Verlenging winterstop

In het vorige berichtje schreven we nog dat we hoopten op 1 januari 2021 weer te kunnen starten, maar dat zit er helaas niet in. De maatregelen zijn verscherpt en ook in ons dorp loopt het aantal corona-gevallen op. We hebben dus besloten geen risico te nemen en in elk geval alle soosavonden en activiteiten in de maand januari 2021 af te gelasten. We gaan vervolgens per maand bekijken of het weer verantwoord is te beginnen.

We beseffen dat het voor alle bezoekers erg jammer is dat dit seizoen zo verloopt, maar het is helaas niet anders.


Bestuur en leiding wenst iedereen fijne feestdagen, een mooie jaarwisseling
en een voorspoedig 2021. Blijf gezond!

Vervroegde winterstop

We waren net lekker op gang met het soosseizoen 2020-2021, maar helaas hebben we moeten
besluiten de soosavonden en activiteiten voorlopig stil te leggen. Gezien het oplopend aantal
corona-besmettingen vinden we het niet verantwoord om nog bij elkaar te komen.
Vandaar dat de winterstop is vervroegd en al is ingegaan. We hopen dat we vanaf 1 januari 2021
weer van start kunnen.

Hou deze site en onze facebook-pagina in de gaten voor het laatste nieuws. Vaste bezoekers van de soos worden via de mail op de hoogte gehouden.

Filmavond

Op vrijdag 25 september geen gewone soosavond, maar een heuse filmavond met alles erop en eraan.
Een ruime filmzaal, groot scherm, leuke film en wat te drinken en dat allemaal in ons eigen dorp. Opgeven is niet nodig, maar zorg wel dat je op tijd, dus om 19:30 uur, aanwezig bent.

Griezelen op vrijdag 11 september

Onlangs hebben we het soosseizoen afgetrapt met de eerste soosavond. Een drukgezochte avond waar bleek dat de jongeren de activiteiten van de soos de afgelopen maanden gemist hebben. En dat komt mooi uit, want op vrijdag 11 september staat de eerste uitactiviteit al op het programma. We brengen dan een bezoek aan een oude bekende, het maisdoolhof te Lemelerveld. Deze activiteit is uitermate geschikt voor onze stoere bezoekers.

Wil je mee, geef je dan zo snel mogelijk op via jeugdsooswesepe@live.nl. De eigen bijdrage is € 3,50 en deelname is op eigen risico.

Vaste bezoekers krijgen zoals gebruikelijk een mail met daarin de vertrektijd.

Harmonie bedankt!

Helaas heeft de Harmonie Wesepe moeten besluiten ermee te stoppen. Nu bleek echter dat deze club nog geld in kas had en men heeft besloten dit geld onder verenigingen en stichtingen uit Wesepe te verdelen. En Stichting Jeugdsoos Wesepe is er daar één van. Op dinsdag 25 augustus mochten wij in de Beukenoot een mooi geldbedrag in ontvangst nemen. We gaan als leiding een mooie bestemming zoeken, bij voorkeur iets dat met muziek te maken heeft. Bij deze willen we het bestuur van Harmonie Wesepe nogmaals heel hartelijk bedanken voor deze mooie bijdrage.