Nieuwe leiding!?

De wervingsacties voor nieuwe leiding lijken succesvol te zijn geweest: waarschijnlijk zal de leiding in het nieuwe seizoen uitgebreid gaan worden met minimaal 3 personen! Op de start-vergadering van 25 augustus zal duidelijk worden wie er allemaal bij gaan komen. Namen en foto’s volgen dan zsm!

1 reactie

 1. Hallo leiding,

  ik stuur deze mail om er zeker van te zijn dat mijn aanmelding als leiding overkomt. Eerder heb ik al gereageerd. Weet niet meer of ik mijn gegevens heb doorgegeven. Aangezien jullie vanavond vergaderen doe ik dit nu alsnog:
  Annemarie Kinnegim
  Velsdijk 7b
  8124 PN Wesepe
  0570-531311
  Leeftijd: 30 jaar.
  Beroep: Groepsleerkracht op de Ambelt in Zwolle

  Ik hoor heel graag wat jullie in de vergadering besloten hebben!

  Groeten Annemarie

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.