Seizoen halverwege

Aan het einde van het jaar is het tijd om even terug te kijken. We zijn tenslotte alweer halverwege het soos-seizoen en wat is er veel gebeurd.

Met een nieuwe lichting jongeren én frisse leiding zijn we dit seizoen in september van start gegaan. Zowel de soosavonden als de activiteiten worden goed bezocht. Zwemmen blijft een topper op de agenda; we gingen met ruim 20 jongeren naar de Scheg in Deventer. Maar dat was niet het enige uitje. Op een erg koude novemberavond gingen we namelijk, op de fiets, naar ons buurdorp Broekland. Daar hadden ze namelijk weer een spooktocht georganiseerd en daar moesten we natuurlijk bij zijn! En dan blijkt dat de soosjeugd door de jaren heen niet zoveel is veranderd. Van tevoren is niemand bang en hebben ze allemaal sterke verhalen, maar tijdens de tocht zelf willen ze het liefst allemaal naast de leiding lopen en gillen ze alles aan elkaar ….. Wat ons betreft dus een erg geslaagde activiteit die zeker voor herhaling vatbaar is.

In de maand december nemen we even een korte pauze bij de jeugdsoos. Wel proberen we onze naam bekend te maken bij de jongere jeugd door marshmallows te roosteren tijdens de kerstmarkt. Helaas werd onze vuurkorf dwarsgezeten door de vele regen die net op die middag naar beneden moest komen. Gelukkig vielen de spiesjes met spekkies na verhuizing naar binnen ook erg in de smaak.

Leiding en bestuur van Stichting Jeugdsoos Wesepe wensen u een goede jaarwisseling en een mooi 2020!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.