Uitjes succesvol

We zijn dit seizoen begonnen met twee uitjes die voorheen in de smaak vielen: het maisdoolhof in Lemelerveld en zwemmen in de Scheg. En onze inschatting was gelukkig juist, ook dit jaar was de opgave boven verwachting. Het maisdoolhof zorgt altijd voor gegil, klamme handjes en leiding die handen tekort komt. Het was dit keer niet anders. Op enkele stoere gasten na, waren de meesten een hele tijd zoet om alle spoken en special effects te ontlopen én de uitgang van het doolhof te vinden. Conclusie: een geslaagde avond. Op vrijdag 5 november was het tijd om te gaan zwemmen. De ruimt 20 opgaves stelden ons voor een klein probleem; er waren te weinig auto’s beschikbaar. Gelukkig is dat in Wesepe zo geregeld met een mailtje naar de ouders. En dus togen er 6 auto’s vol enthousiaste jongeren richting Deventer. Het zwembad werd, op een beschaafde wijze, onveilig gemaakt en na afloop werd vol aangevallen op de patat. Ook hier was dus sprake van een succes.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.