Zeepkistenrace

zeepOp 21 juni 2013 is het weer zover. Wij sluiten dan ons seizoen af met de zeepkistenrace. Uit een enquête onder de jongeren bleek namelijk dat de hindernisloop van vorig jaar goed in de smaak viel, maar dat velen ook graag mee wilden doen aan een zeepkistenrace. Dat ze woord hebben gehouden blijkt uit de massale opgave; naar verwachting 8 teams verschijnen aan de start. Ze zijn momenteel al flink aan het timmeren en verven en gaan binnenkort op zoek naar sponsoren. In deze tijden waarin de subsidiekraan steeds verder wordt dichtgedraaid is het sponsorgeld onmisbaar om volgend seizoen weer een mooi progamma aan te kunnen bieden.

De race start start om 19:00 uur aan de Achterhoekstraat ter hoogte van de Brouwershof. Bij start/finish zijn ook het springkussen voor de jeugd en de ijskar te vinden. Het geheel zal muzikaal worden begeleid door DJ Wesley.

Iedereen is van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen
en een duit in het zakje te doen als sponsor!

1 reactie

    • Bart op 22 juni 2013 om 19:39

    heey hallo weer prima georganiseerd hoor die zeepkistenrace, altijd weer leuk om te kijken vooral als gewoon toeschouwer, maar heb het ook toen altijd leuk gevonden.

    Ook de muziek en toespraak waren duidelijk te horen.

    groetjes Bart

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.