Toch nog afsluiting seizoen 2020-2021

Het leek lange tijd onzeker, maar op 25 juni 2021 was het gelukkig toch nog mogelijk om het seizoen 2020-2021 op een passende manier af te sluiten. Hierbij waren ook de kids van groep 7 uitgenodigd om alvast het “soosgevoel” te krijgen. Ze konden zich vermaken in en op het water van de wetering. Gezien de opkomst was er na de lange pauze zeker behoefte aan wat afleiding en vertier. Voorzien van een lekkere warm broodje hamburger ging iedereen rond kwart over negen weer richting huis.

Inmiddels zijn we achter de schermen al weer druk bezig met het nieuwe seizoen. Als alles goed gaat zal de eerste soosavond plaatsvinden op vrijdag 27 augustus. Uiteraard is dit met een flinke slag om de arm, dus hou deze site goed in de gaten voor de allerlaatste informatie. Vaste bezoekers worden via de mail op de hoogte gehouden.

Bestuur en leiding wenst iedereen nog een fijne vakantie en tot 27 augustus!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.