Afscheid van Marc

Op vrijdag 23 oktober 2009 was het zover, de allerlaatste soosavond van Marc Beltman. Klik hier voor de foto’s. Omdat hij zich met zijn gezin in Australië gaat vestigen, gaat hij de soos verlaten. Marc is vanaf  2002 als leider bij de soos geweest, waarvan de laaste 6 jaar als voorzitter. Hij heeft veel kids zien komen en gaan bij de soos en ze waren allemaal even enthousiast over hem. Met zijn sportieve achtergrond en zijn betrokkenheid bij jeugd in het algemeen en de jeugd van Wesepe in het bijzonder, was hij geknipt voor de rol als leider. Voetballen, tafeltennissen, een robbertje stoeien, door het bos rennen bij het doouanespel; niets was hem te gek. Van een eenvoudig spelletje met twee gevulde jute zakken en twee bakken water maakte hij een waar spektakel. Afscheid Marc

Marc: nogmaals bedankt voor je inzet de afgelopen jaren en we wensen je samen met Miranda, Max en Mara alle goeds toe Down Under!

Helaas hebben nog geen vervanger voor Marc
gevonden dus ….

– heb je tijd en zin om vrijwilligerswerk te doen en
– wil je graag met jongeren werken?

Meld je dan aan via info@jeugdsooswesepe.nl voor nadere informatie!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.