Update

Het is alweer een tijd geleden dat hier nieuws werd gepost. Maar dat wil niet zeggen dat we stilzitten bij de jeugdsoos. Integendeel zelfs, het is een heel afwisselend seizoen.

We zijn met een klein groepje naar Yosemite in Zwolle geweest om te klimmen. De deelnemers kregen de volledige aandacht van de instructeurs en lieten zich van hun goede kant zien. Even met ogen knipperen en ze waren alweer bovenin de hal.

Ook het schieten trok geen groot gezelschap, maar degenen die er waren hebben zich volop vermaakt. Schieten met een luchtbuks of pistool, het bleek voor velen lastiger dan verwacht. Na afloop vond in Averlo een heus sneeuwballengevecht plaats dat onbeslist bleef.

Na deze uitjes vroeg de leiding zich af of ze nog wel de juiste activiteiten op het programma had opgenomen. Nou, dat is zeker het geval want de Street Jump in Apeldoorn trok 25 deelnemers! Een nieuwe activiteit ietsje verder van huis, maar zeker voor herhaling vatbaar. De deelnemers konden zich een uur lang volledig uitleven in de hal met verschillende trampolines. Erg leuk!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.