Soosjeugd in actie voor dienstenveiling

PiratenfeestEnkele maanden geleden werden wij verrast met de mededeling van Jong Wesepe dat zij een deel van de opbrengst van hun dienstenveiling aan de soos wilden schenken. Wij hebben vervolgens de kids van de soos gevraagd diensten te bedenken die ze zelf zouden kunnen uitvoeren. Een deel van deze diensten zijn tijdens de veiling verkocht.

Intussen hebben de meeste kids hun belofte waargemaakt; er is opgepast, er zijn auto’s gewassen en er is zelfs een 4-gangen diner verzorgd. De oudste groep soosgangers wilde een kinderfeestje organiseren, met alles erop en eraan. Deze dienst is op de kop getikt door onze eigen soosleidster Judith Flierman en zij verraste haar zoon Elwood met een echt “piratenfeest”.

Of het gezellig was, oordeel zelf en bekijk hier de foto’s.

Sooskids bedankt voor jullie inzet, het was TOP en Jong Wesepe nogmaals bedankt voor de bijdrage, we zullen er wat leuks mee doen!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.