Het was geweldig!!!

Enthousiaste deelnemers, mooie kisten, veel publiek en prachtig weer: de zeepkistenrace was in één woord GEWELDIG. Aan de start verschenen maarliefst 10 zelfgemaakte kisten. Duidelijk was te zien dat sommigen voor de snelheid hadden gekozen en anderen duidelijk voor de originaliteitsprijs gingen; de variatie was groot. De muzikale begeleiding op het parcours was in handen van de leden de Harmonie, die zich voor deze gelegenheid in feestelijke oranje kleding hadden gestoken en bij start-finish was DJ Wesley verantwoordelijk voor de vrolijke deuntjes.

Ondertussen kon het publiek een kijkje nemen bij de vele foto’s uit het archief van de soo die ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan waren tentoongesteld. Rond de klok van 20:15 uur waren de meeste deelnemers bezweet en moe en dus werd er met de finish-vlag gezwaaid. Uiteindelijk werden de meeste rondjes afgelegd door De Dikies, een aantal heren die al voor het 3e jaar meededen en inmiddels precies weten hoe je een zo snel mogelijk kar moet maken.

De strijd om de originaliteitsprijs ging tussen de Weseper Boys met een mooi ontworpen en goed gemaakte rode trein en het team van de Ambulancebroeders, die met een wel heel bijzonder ziekenhuisbed aan de start verschenen. Uiteindelijk gingen de Weseper Boys er met de prijs vandoor, maar de Ambulancebroeders werden “gered” door het instorten van hun constructie; zij haalden uiteindelijk de pechprijs binnen. Alle deelnemers werden voor hun inzet beloond met een welverdiende ijsbon. Door alle sponsoren is gezorgd voor een goede opbrengst, dus in alle opzichten was het een succesvolle avond! Klik hier voor de foto’s.

Wij bedanken: de Harmonie, DJ Wesley, ijskar fam. Harmelink, Irma Saris, Marian Jalink, Colette Oudshoorn, fam. Rouweler, mw. Koopman, Bart van Gelder, Henk Jalink en natuurlijk de deelnemers en de sponsoren.

1 reactie

  1. Hey Soosies,

    Wat een geslaagde afsluiting en Jubileum zo te zien aan de foto’s en te lezen aan het verhaal van Joke.

    Ga zo door, volg jullie met veel plezier.

    Greetings from Marc and the rest.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.