Druk programma

We zijn nog maar net begonnen, maar het programma zit de komende tijd bomvol.
Omdat de Nieuwe Coers niet beschikbaar was moesten we op zoek naar een
alternatieve activiteit op 25 februari. Het werd uiteindelijk bowlen.
Met een select groepje jongeren, de rest was blijkbaar aan het genieten
van een welverdiende (sneeuw-)vakantie, werd koers gezet naar Deventer.
Sinds ons laatste bezoek is de bowlingbaan vernieuwd en dat hebben we geweten.
De consoles bij de banen hebben namelijk meer mogelijkheden gekregen. Zo kun je foto’s maken die op het scherm getoond worden én kun je chatten met bowlers op andere banen. Allemaal leuke opties dus waar onze jongeren gretig gebruik van hebben gemaakt. Tussendoor werd echter ook fanatiek gebowld en uiteindelijk bleken Meike Ruiterkamp en Rik Lunenberg de meeste punten te hebben gescoord. Na het uitreiken van een snoepzakje en een kort bezoekje aan de speeltuin ging iedereen tevreden huiswaarts.

Omdat dit een ingelaste uitactiviteit was, staat het volgende uitje ook alweer voor de deur.
Op vrijdag 11 maart gaan we schieten in Averlo. Vertrektijd is nog niet bekend, maar als het weer het toelaat gaan we in elk geval op de fiets. De eigen bijdrage is zoals gebruikelijk € 3,50 en opgeven kan via jeugdsooswesepe@live.nl. Bezoek je vaker de jeugdsoos, dan krijg je binnenkort een mail met nadere informatie.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.